Furninova

Vesta special med schäslong

Från 17 745 kr
En djupare loungesoffa med en tidlös kvalitet. Finns i en mängd olika utföranden. Alla tyger och färger hittar du i butik.
Vesta soffa från Furninova är en inbjudande loungesoffa med en generös djuphet och en tidlös kvalitet som har förmågan att alltid tillföra en modern touch till alla rum den pryder. Med sin djupa och komfortabla design inbjuder Vesta soffa till avslappning och samvaro. Det är en möbel som lockar dig att sjunka ner i dess mjuka kuddar och njuta av stunder av avkoppling.
Bredd:300 cm
Längd:160 cm
Höjd:42 cm

Fler produkter i samma kategori

Kampanj

Paloma Fåtölj

En modern fåtölj med rundade linjer och en liten retro touch. Välj ditt personliga uttryck med tyger, färger och välj mellan metall- eller träben.

Furninova
Från 4255 kr

Podium Fåtölj

En sofistikerad och bekväm fåtölj i massiv ek. Finns i en mängd olika utföranden. Alla tyger och färger hittar du i butik.

Furninova
Från 5 190 kr

Dione Fåtölj

En snygg och klassisk fåtölj designad med ett lagom stort sitt djup. Finns i en mängd olika utföranden. Alla tyger och färger hittar du i butik.

Furninova
Från 5 590 kr

Kampanj

Carmen Fåtölj

Mjuka, svepande linjer. Finns i en mängd olika utföranden. Alla tyger och färger hittar du i butik. Valbar snurr med minnesfunktion

Furninova
från 4150 kr

Räntefri avbetalning

Avbetala ditt köp räntefritt. Vi samarbetar med Wasa Kredit för att ge dig som kund bra förutsättningar. Läs mer och se exempel baserat på hur många månader du vill avbetala här